Нічний інцидент депутат вважає провокацією / Євген Рищук/facebook.com

Депутат Херсонської обласної ради Євген Рищук, що вночі став учасником бійки, каже, що сам є потерпілим і вже звернувся в поліцію із заявою про напад на себе.

Про це він повідомив "Українській правді".

Читайте такожДепутат райради розповів про напад до кам'яного Рищука, якого пов'язують з убивством Гандзюк

Відео дня

"Роман Чухалов був найнятий міськвиконкомом. Йому заплатили гроші, він повинен був крутити музику. Прийшли люди і скаржаться, що Рома Чухалов сказав, що він не буде крутити музику, якщо 500 гривень на годину йому додатково в руки не дадуть. Я до нього підійшов, запитав просто: Роман, тобі вже все сплачено, чого ти хочеш. Він був вже добряче напідпитку, він у лікарні вчора був - там, я думаю, підтвердять, що він був п'яний. Він почав розмовляти матом. І він на мене накинувся. Я впав, є свідки", - розповів Рищук.

У відповідь на питання, чи бив він Чухалова, Рищук заявив: "Я впав, мені окуляри шукали півгодини після цього".

Нічний інцидент депутат вважає провокацією і каже, що якби він дійсно побив Чухалова, "все було б знято на відео".

Також Рищук повідомив, що написав в поліцію заяву на Чухалова. Він звинувачує чоловіка в нападі і вимаганні незаконних грошей.

Як повідомляв УНІАН, у селі Праві Саги Олешківського району, на святі Дня села, екс-заступник голови Херсонської ОДА, депутат облради від БПП Євген Рищук нібито побив депутата Олешківської райради Романа Чухалова.