Олександр Лукашенко / REUTERS

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко запевнив президента України Володимира Зеленського, що Україна ніколи не матиме проблем на білоруському кордоні.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це йшлося під час зустрічі президентів у рамках Другого форуму регіонів України та Білорусі, що проходить в Житомирі.

«Ви ніколи взагалі не мали проблем з території Білорусі і з Білоруссю, ви ніколи не матимете їх. Ми завжди будемо найбільш добрими та надійними вашими прихильниками, партнерами», – підкреслив Лукашенко.

Відео дня

Читайте такожЛукашенко впевнений, що всі домовленості з Україною виконуватимуться

Він зазначив, що сьогодні вони з Зеленським зустрічаються віч-на-віч, щоб іще раз «звірити годинники» та обговорити порядок денний. «Я впевнений, що все, про що ми домовимося, виконуватиметься», – зауважив президент Білорусі.

У прес-службі додали, що сьогодні також передбачені переговори делегацій України та Республіки Білорусь під головуванням президентів.

Також Зеленський та Лукашенко виступлять з промовами на заключній частині Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь.

Після цього відбудеться церемонія підписання двосторонніх документів.

Крім того, як планується, президенти України та Білорусі оглянуть виставку великогабаритної сільськогосподарської техніки.