Максим Ткаченко став радником секретаря РНБО / facebook.com/Максим Ткаченко

Народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Ткаченко став радником секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

Про це повідомляє LIGA.net, посилаючись на прес-службу нардепа. "У першу чергу, бачу свою роль у консультуванні секретаря РНБО з соціально-гуманітарних питань підконтрольної Україні території. Саме ця робота буде в унісон з моєю роботою в комітеті Верховної Ради з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій. Планів і завдань для себе ставлю безліч. Вважаю, що попереду на мене чекає багато продуктивної роботи", - зазначив Ткаченко.

Читайте такожСивохо з нардепами поїхав на Донбас подивитися на зруйновані міста (фото)

Відео дня

Ткаченко закінчив Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля, а також Луганський національний університет Тараса Шевченка.

До 2014 року проживав у Луганську, де керував компанією "Майстер-шоу", яка займалася організацією гастролей відомих артистів. Був продюсером і генеральним директором компанії "Квартал-концерт".

Як повідомляв УНІАН, 21 жовтня стало відомо, що креативний продюсер ТОВ «Квартал 95» Сивохо став радником секретаря РНБО. Сивохо - актор кіно і телебачення, телеведучий, продюсер, співак, шоумен, радіоведучий, пародист. Балотувався в народні депутати від партії «Слуга народу» на парламентських виборах 2019 року (округ № 49 в Донецькій області), але вибори програв.