За словами політика, Офіс президента готується "списати негатив" на парламент / фото УНІАН

Лідер партії «Самопоміч» Оксана Сироїд заявила, що партія «Слуга народу» готується до позачергових парламентських виборів і вже розпочала створення передвиборчих штабів.

Про це пише НВ.

Читайте також"Всі дуже задоволені": Зеленський назвавши головну перемогу ЗарадиТаким чином, на її думку, Офіс президента готується списати негатив від непопулярних рішень списати на «поганий парламент і уряд».

Відео дня

«Я розумію логіку сьогоднішньої влади, Офісу президента: вони думають, що весь негатив, який збереться, вони спишуть на парламент. Скажуть: «Це був поганий парламент і поганий уряд, зараз ми вам зробимо хороший парламент і гарний уряд. Всі на дострокові вибори!». Наскільки мені відомо, вони вже розгортають штаби з підготовки до позачергових парламентських виборів», – зазначила Сироїд.

Вона стверджує, що перед цим президентська фракція має намір проголосувати за закон про скорочення кількості народних депутатів з 450 до 300.

Як раніше спільно УНІАН, у жовтні колишня віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд стала головою партії «Об'єднання «Самопоміч» замість мера Львова Андрія Садового.