Володимир Зеленський / фото REUTERS

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко пропонувала кадри зі своєї команди на «солодкі місця» в органах державної влади в обмін на підтримку партії «Слуга народу» у Верховній Раді.

Про це президент повідомив у Facebook.

Читайте такожТимошенко оголосила про перехід в опозицію через закон про земельний ринок (відео)

Відео дня

«Є дуже давня українська традиція. Раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного президента, імітуючи турботу про народ», - заявив він.

Зеленський зауважив, що вчора подивився програму «Свобода слова» на телеканалі ICTV. «Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які «принесуть інвестиції», - повідомив президент.

За його словами, він «хотів би, щоб усі ми були чесними до кінця», та підтвердив, що Тимошенко пропонувала список своїх людей для призначення на «солодкі» місця.

«Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на «солодкі» місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі «Слугою народу» у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди. Але подивіться, який гарний вигляд має зараз «опозиція». Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають «солоденького», - резюмував Зеленський.

Як відомо, Тимошенко в ефірі «Свободи слова» на ICTV ввечері 18 листопада заявила, що пропонувала Зеленському кадри зі своєї команди, які можуть привести в Україну «реальні інвестиції».