Арахамія запевнив, що Стефанчук дуже порядна людина / фото УНІАН

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук поверне виділені йому кошти на оренду житла.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, відповідаючи на запитання щодо інформації про оренду Стефанчуком житла у власної тещі.

Читайте такожРазумков про компенсації нардепам за оренду житла: можна було б і відмовитися

Відео дня

"Стефанчук - дуже порядна, культурна, інтелігентна людина. Він - людина, за яку я буду битися до останнього. Він, до речі, усе робив законно... Але він написав заяву на голову Верховної Ради: повернути власним коштом усі відшкодування, які йому відшкодували, щоб повернули назад з його зарплати", - сказав Арахамія.

За його словами, таку заяву Стефанчук написав напередодні.

Водночас Арахамія вважає, що це "неправильно", адже за законом Стефанчук робив усе "нормально". "Він не такий, як я, заможна людина, я займався бізнесом і таке інше", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, рух ЧЕСНО опублікував дані, що від початку роботи Верховної Ради 9-го скликання 120 народних депутатів одержали компенсацію за житло в розмірі близько 3,29 мільйона гривень.

Серед тих, хто отримав компенсацію, був і перший заступник голови ВРУ Руслан Стефанчук. За даними журналістів, він орендує помешкання у Тетяни Ситарук - своєї тещі.