За словами дипломата, робота у цьому напрямку продовжується  / unmultimedia.org

Спеціальний представник Діючого голови ОБСЄ в Україні та в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі посол Мартін Сайдік висловлює надію, що обмін утримуваними особами на Донбасі відбудеться в осяжному майбутньому.

Читайте такожУкраїна виконала всі необхідні умови для зустрічі у «нормандському форматі» - секретар РНБОЯк повідомляє БЕЛТА, про це Сайдік заявив сьогодні після чергової зустрічі в рамках ТКГ і її робочих груп у Мінську.

Зокрема, відповідаючи на запитання про результати дискусії з обміну утримуваними особами, спецпредставник ОБСЄ зазначив, що ведеться дуже серйозна робота.

Відео дня

Дипломат переконаний, що сторони хочуть обміну. «Сподіваюся, що він відбудеться в осяжному майбутньому», – заявив Сайдік.

Також він сказав, що політична робоча підгрупа продовжила обговорення питань з імплементації «формули Штайнмаєра», амністії та місцевих виборів.

Крім того, економічна робоча підгрупа серед іншого сьогодні приділила особливу увагу питанням водопостачання, а також виплати пенсій.

Наступне засідання контактної групи в Мінську заплановано на 18 грудня.