Володимир Зеленський / REUTERS

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі в «нормандському форматі» в Парижі порушить питання щодо формату і термінів передачі Україні неконтрольованої ділянки кордону на Донбасі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави повідомив під час спільної з прем’єр-міністром Королівства Швеція Стефаном Левеном прес-конференції в Києві.

«З приводу комюніке (лідерів країн «нормандського формату» - УНІАН), хотів би вам зазначити, що це комюніке ще обговорювалось представниками всіх сторін у вересні, і з того часу багато чого змінилось, тому дійсно на порядку денному будуть і ті питання, які є в комюніке, але я чекаю більш розгорнутих відповідей. Відповіді – це просто слова, а ми хочемо дій з термінами. Я чесно вам скажу, я не знаю чи вдасться нам, чи ні», - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожЗеленський під час саміту "нормандської четвірки" добитиметься повного виведення військ з ОРДЛО

За словами Зеленського, серед інших питань, які обговорюватимуться на саміті в «нормандському форматі», стане питання передачі Україні неконтрольованої ділянки кордону на Донбасі.

«Я впевнений, що ми порушимо питання з приводу формату і термінів передачі українського кордону (на Донбасі – УНІАН) під український контроль», - додав президент.