Ілюстрація REUTERS

Бійка між депутатами від “Слуги народу” Максимом Бужанським та Гео Леросом сталася через колегу з фракції Ірину Верещук.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сама Верещук повідомила у коментарі журналістам.

“Зворушена і вражена нашими чоловіками з фракції “Слуга народу”, котрі не терпітимуть, коли над жінкою хтось в такий спосіб намагається вивищитися”, - сказала Верещук.

Відео дня

Депутат повідомила, що під час переписки у внутрішньому чаті фракції Лерос у грубій формі відповів їй, вживаючи нецензурну лексику.

За словами депутата, вона попросила Лероса вибачитися, оскільки цю переписку бачили інші члени фракції, керівництво фракції.

При цьому Верещук не повідомила, які саме питання обговорювали під час переписки, а лише зазначила: “Часто різні питання обговорюємо — і законопроекти, і те, хто як себе поводить на ток-шоу...”.

Читайте такожСуд обрав запобіжний захід охоронцю Ляшка за бійку з Герусом

Верещук зазначила, що колеги по фракції, в тому числі Бужанський, підтримали її. За словами депутата, Бужанський попросив Лероса вибачитися, а той відмовився.

При цьому вона наголосила, що депутати не билися, хоча й не була присутня під час їхньої розмови.

Відповідаючи на репліку журналіста, якщо вони не билися, то чому голова ВР Дмитро Разумков просив їх не битися, Верещук відповіла: “Не знаю. Так воно напевно виглядало, а насправді це просто колеги розмовляли”.

Водночас Верещук додала, що Лерос висловлювався нецензурно не лише під час спілкування з нею, але й з іншими колегами по фракції.

Верещук додала, що тепер хоче, щоб Лерос публічно вибачився, оскільки ситуація вже вийшла назовні.

Як повідомляв УНІАН, у Верховній Раді сталася бійка між двома членами фракції “Слуга народу” - Максимом Бужанським та Гео Леросом.