Понад 120 нардепів отримують відшкодування на оренду житла / фото: УНІАН

Верховна Рада оприлюднила список зі 122 народних депутатів, яким виплатили компенсації для оренди житла або винайму готельного номера за період від 29 серпня до 30 листопада.

Про це повідомляє ТСН.

Читайте такожСтефанчук поверне виділені йому кошти на оренду житла – Арахамія

Відео дня

Суми різняться і переважно становлять від 19-20 тис. гривень до 40 тис. гривень за всі ці три місяці. Найбільші компенсації отримали двоє нардепів від "Слуги народу" – Олена Лис (59,8 тис. гривень) та Валерій Божик (59 тис. гривень).

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук отримав 20 тис. 150 гривень. Водночас наприкінці всього списку є примітка, що Стефанчук у листопаді повернув парламенту 39 тис. 650 гривень, отриманих як компенсацію вартості оренди житла за вересень-жовтень.

Як повідомляв УНІАН, рух ЧЕСНО опублікував дані, що від початку роботи Верховної Ради 9-го скликання 120 народних депутатів одержали компенсацію за житло в розмірі близько 3,29 мільйона гривень.

Серед тих, хто отримав компенсацію, був і перший заступник голови ВРУ Руслан Стефанчук. За даними журналістів, він орендує помешкання у Тетяни Ситарук - своєї тещі.