Володимир Зеленський / REUTERS

Президент України Володимир Зеленський підтвердив заплановану двосторонню зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним в Парижі 9 грудня в рамках саміту в "нормандському форматі".

Про це він повідомив в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі “Україна”

Відповідаючи на питання, чи в рамках саміту в "нормандському форматі", в нього запланована двостороння зустріч з Путіним, Зеленський відповів: "Так, всі двосторонні зустрічі будуть в усіх президентів".

Відео дня

Крім того, на уточнююче питання, чи він побоюється майбутньої зустрічі, Зеленський сказав: "Ні, я хочу результат. Єдине, через що я нервую. Просто зустрілись побачили і сказали, ми плануємо. Я дуже не люблю нерезультативності перемови – це єдине чого я боюсь".

Читайте такожКулеба: зустріч «тет-а-тет» з Путіним відбудеться тільки заради інтересів України

"А чого мені боятися? Я президент вільної країни, я нормальна порядна людина, я не продаю нашу країну, нікому, ніколи, нізащо. Правда на нашій стороні. Коли правда за твоєю спиною і дійсно бажання припинити війну – ти міцнішаєш кожним днем", - додав глава держави.

Як відомо, 6 грудня раніше речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Путін планує провести в Парижі двосторонні зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном, із президентом України Володимиром Зеленським та з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Як повідомляв УНІАН, зустріч у "нормандському форматі" лідерів України, Німеччини, Франції та РФ запланована на 9 грудня в Парижі.