Українська та американська сторони обмінялися думками щодо поточної безпекової ситуації в Європі та світі в контексті агресії проти України / УНІАН

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов і тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор під час зустрічі наголосили на важливості активізації співпраці у сфері кібербезпеки.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

Читайте такожМіжпарламентська асамблея України, Литви та Польщі створила комітет з питань безпеки

Відео дня

Зокрема, Данілов подякував США за послідовну політику щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності України та за допомогу, зокрема, в безпековому секторі.

«Під час зустрічі було обговорено питання двосторонньої співпраці та перспективні напрями співробітництва, зокрема, наголошувалося на важливості активізації взаємин у сфері кібербезпеки», - йдеться в повідомленні.

«Сьогодні кіберзагрози виходять на перший план, і всі країни мають бути готові протидіяти їм», - сказав секретар РНБО.

Крім того, сторони обмінялися думками щодо поточної безпекової ситуації в Європі та світі в контексті агресії проти України.

Секретар РНБО України та тимчасовий повірений у справах США в Україні обговорили підсумки переговорів у «нормандському форматі».

Данілов і Тейлор також порушили питання євроатлантичної інтеграції України у контексті практичної співпраці з Альянсом.

Тимчасовий повірений у справах США в Україні запевнив у незмінності підтримки України з боку США і висловив готовність і надалі поглиблювати двосторонню співпрацю.