Суд задовольнив клопотання прокурора САП / 24tv.ua

Вищий антикорупційний суд обрав колишній першій заступниці голови Державної міграційної служби України запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Читайте такожКабмін звільнив скандальну чиновницю ДМС Діну Пімахову«У понеділок, 23 грудня, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід колишній першій заступниці голови ДМСУ, підозрюваній у проханні надати та одержанні службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням службового становища», – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Так, суд задовольнив клопотання прокурора САП та застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком до 21 лютого 2020 року.

Крім того, на вказану особу покладено ряд процесуальних обов’язків, а саме носіння електронного засобу контролю, прибувати до детектива, прокурора чи суду, повідомляти про зміну місця роботи, утримуватись від спілкування зі свідками, а також здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон.

Раніше УНІАН повідомляв, що мова йде про екс-чиновницю Діну Пімахову. Днями їй повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди.