Вакарчук почав писати нові вірші - про політику / УНІАН

Народний депутат від партії "Голос", співак Святослав Вакарчук повідомив, що почав писати вірші, у тому числі, на політичну тематику.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню zaxid.net.

Зокрема, коментуючи новорічне звернення президента Володимира Зеленського, депутат зазначив, що відреагував на нього емоційно та по-творчому.

Відео дня

"Оскільки я - людина творча, то відреагував за допомогою того таланту, який мені дав Бог. Більше вам того скажу - я написав вже не один вірш. Відкрию вам невеличкий секрет, що такі вірші я пишу зараз більше", - сказав Вакарчук, уточнивши, що серед них є вірші на соціально-політичну тематику.

Результатами своєї творчості він пообіцяв ділитися зі світом. "... тому що це мої емоції, це моя позиція. І, врешті, не важливо, через що ти змінюєш країну: через пісні, через вірші чи через реформи", - пояснив співак.

Читайте такожВакарчук пояснив, чому співав на корпоративі розробників гри про "танчики" в Мінську

При цьому він додав, що його вірші на політичну тематику не стануть піснями. 

"Ви знаєте, я пишу зараз дуже багато пісень, дуже багато музики - і не роблю секрету з того, що група "Океан Ельзи" зараз в тих обставинах, яких є, тим не менш, готує новий альбом. І я пишу багато музики і багато пісень", - розповів він.

Свої нові вірші Вакарчук назвав "невідомим до цього посилом". 

"Я думаю, що це певна переоцінка цінностей моя власна як людини, яка вже в достатньо зрілому віці раптом осунулася в зовсім інші обставини життя - причому свідомо, усвідомлено і відповідально", - зазначив нардеп.

Як повідомляв УНІАН, раніше Вакарчук розповів, що новорічні свята зустрів у Таїланді. За словами нардепа, він обрав місце, "в яке їздить більшість українців".