ЗМІ розповіли про розбіжності Богдана з Разумковим / фото УНІАН

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан під час свого перебування на посаді курирував роботу парламенту. У фракції "Слуга народу" зазначають, що при спілкуванні з депутатами Ради він часто "не добирав слів".

Читайте такожУ "Слузі народу" заявили, що співпрацюватимуть з ОП із тімі, кого призначає Зеленський

Про це йдеться в матеріалі видання "Букви". Богдана називають автором ідеї про "турборежим" роботи Верховної Ради, в якому депутати працювали перші кілька місяців.

Відео дня

“Треба визнати, що без цієї ідеї Богдана ми б з себе і недоторканність не зняли б. Але працювати в такому темпі було неможливо. У результаті з'явилося невдоволення на Банковій, що ми не робимо це так швидко, як того хочуть. Богдан частіше інших висловлював невдоволення у властивій йому грубуватій манері", – розповів журналістам на умовах анонімності один з депутатів від "Слуги народу".

За його словами, через таку манеру спілкування у Богдана виникали розбіжності зі спікером Верховної Ради Дмитром Разумковим.

“Для нього завжди важливий результат, а не процес. І він не підбирає слів — мат так мат — через що у нього траплялися розбіжності з тим же Разумковим, депутатами та іншими керівниками, які до такого не звикли", – зазначив депутат.

Ще один нардеп в коментарі журналістам заявив, що "поки Богдан працював, проводив наради, хтось просто сидів на вухах у президента і розповідав, як той погано працює", натякаючи тим самим на помічників глави держави.

Коментуючи звільнення Богдана, нардепи від "Слуги народу" жартують, що "гірше не буде, краще не стане".

Напередодні президент України Володимир Зеленський призначив Андрія Єрмака на посаду керівника Офісу президента України. Перед цим Зеленський звільнив Єрмака з посади помічника президента, а Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента.