Кабмін призначив чотирьох очільників Державних агентств з питань cпорту, кіно, мистецтв та мистецької освіти / фото УНІАН

Кабінет міністрів України призначив очільників чотирьох профільних інституцій, які знаходяться в підпорядкуванні Міністерства культури молоді та спорту.

Читайте такожЗ лютого Мінкульт позбавлять невластивих функцій

Про це повідомила прес-служба відомства у Telegram-каналі.

Відео дня

Так, Сергій Левчук призначений головою Державного агентства з питань спорту, Марина Кудерчук - головою Державного агентства України з питань кіно, Галина Григоренко - головою Державного агентства з питань мистецтв, Ольга Россошанська - головою Державного агентства з питань мистецької освіти.

Як повідомляв УНІАН, раніше міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський повідомив, що у конкурсі на посаду голови Державного агентства з питань спорту переміг Сергій Левчук.

Головним пріоритетом новоствореної агенції буде реалізація політик МКМС. Зокрема, за словами міністра, це якісна підготовка до Олімпійських та Паралімпійських ігор в Токіо, реформа спорту, підготовка та проведення чемпіонатів Європи з художньої гімнастики та бадмінтону, що пройдуть цього року в місті Києві.