Голова Комітету парламенту з питань економічного розвитку після звіту уряду піддав його критиці /  УНІАН

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов вважає діяльність уряду Олексія Гончарука суперуспішною та суперефективною.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів.

Читайте такожПристайко зустрівся із заступником держсекретаря США

Відео дня

«Я вважаю, що її потрібно назвати суперуспішною, суперефективною. Наприклад, в моєму конкретному міністерстві я вам скажу певні речі, які ми робимо. Можна говорити про ринок землі, можна говорити про ринок праці, про приватизацію, про концесії. Це все досить контраверсійні в медійному полі питання, але насправді нічого там немає неправильного, навпаки, все робиться так, як потрібно», - сказав він.

Милованов прокоментував і результати опитувань, за якими 70% українців не довіряють уряду: «Я думаю, час покаже, і ми маємо комунікувати не словами, а діями, результат наших дій займає певний час. Але головне, ми хочемо, щоб у людей було краще життя, і для цього багато робимо».

Як повідомляв УНІАН, 21 лютого Верховна Рада заслухала звіт уряду про його діяльність у 2019 році, взявши його до відома.

При цьому на засіданні профільного Комітету парламенту з питань економічного розвитку його голова Дмитро Наталуха (фракція «Слуга народу») низку дій Кабміну піддав критиці.