Народний депутат Олександр Дубінський / фото УНІАН

Персональні рішення щодо керівників силових структур будуть ухвалюватися у Верховній Раді вже завтра на позачерговому пленарному засіданні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам народний депутат Олександр Дубінський після засідання фракції «Слуга народу», що відбувалася за участі президента України Володимира Зеленського.

«Ми обговорювали персональний склад Кабінету міністрів України. Звіт силовиків завтра – п’ять силовиків звітують, після чого ухвалюються щодо них персональні рішення по відставці чи продовженню роботи», - сказав депутат.

Відео дня

Читайте такожГончарук дійсно звертався до суду з позовом до Разумкова - джерело в ОАСК

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні, 3 березня, Дубінський назвав прізвища майбутніх членів уряду, кандидатури яких озвучувались на засіданні фракції «Слуга народу».

За словами Дубінського, на посаду міністра аграрної політики обговорюється кандидатура Тимофія Милованова, на посаду міністра фінансів – Ігоря Уманського, міністра закордонних справ - Дмитра Кулеби, міністром юстиції залишається Денис Малюська, на посаду міністра оборони пропонується кандидатура Андрія Тарана. Крім того передбачається звільнення і Дмитра Дубілета з посади міністра Кабінету міністрів.

Дубінський також повідомив, що на посаду міністра соціальної політики пропонують призначити Марину Лазебну, на посаду міністра молоді і спорту Вадима Гутцая, а от міністром внутрішніх справ залишається Арсен Аваков.

Депутат також підтвердив, що до парламенту надійшла заява Гончарука про відставку з посади прем’єр-міністра України.