УНІАН

Святослав Олійник, голова Дніпропетровської обласної ради, звинуватив міську владу Дніпра і мера Бориса Філатова у бездіяльності в напрямку боротьби проти коронавірусу і цинічному піарі на цій темі. 

"Уявна турбота мерії Дніпра про здоров’я містян – це знову цинічний PR. Нагадаємо, в області вже місяць працюють 22 карантинні пости, весь цей час місто Дніпро не дало жодного лікаря на чергування, більше того, всіляко інформаційно знущалось над цим рішенням. На адресу працівників облздраву лунали прямі образи з цього приводу", - наголосив Олійник. 

Голова облради заявляє, що силами обласної влади забезпечено зустріч і проведення карантинних процедур більш ніж 3000 мешканців. Близько 300 людей було забрано безкоштовним автотранспортом безпосередньо з вокзалів і аеропорту міста Києва. 

Відео дня

"Це саме ці люди були доставлені в 21-шу лікарню, де їх «знайшло» керівництво міста. В той самий час місто Дніпро не спромоглося забрати жодного свого мешканця, що поверталися з-за кордону  ані з залізничного вокзалу, ані з аеропорту, навіть з Царичанки. Всі наші громадяни були  обстежені  та доставлені обласним транспортом до місць проживання", - підкреслив Олійник. 

"Якби пана мера дійсно хвилював стан здоров’я мешканців Дніпра і області, то він би застосовував дієві  засоби захисту, а не популістські, на кшталт перекриття міста, одягання масок на пам’ятники, анонси закупівлі лабораторії, які давно вже є в області, і сумно відоме копання могил городянам», - наголосив він.