За словами нардепа, Україні може загрожувати дефолт / фото УНІАН

Нардеп від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський вважає, що українській економіці потрібна повна реорганізація, інакше настане дефолт.

Про це народний обранець заявив в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1+1".

Читайте такожУкраїна без підтримки міжнародних організацій "впаде в прірву фінансового дефолту" - прем'єр

Відео дня

"Нашій економіці потрібна повна реорганізація, повне відновлення, повне фінансування, створення нових ланцюгів виробництва", - вважає Дубінський.

Депутат не відкидає, що у зв'язку із ситуацією, яка склалася в Україні, буде спостерігатися обмежений асортимент товарів.., тому що не буде валюти у країні.

"Ми повинні будемо вибудовувати свою економіку заново... Наприклад, переходити до натурального господарства після цієї кризи", - озвучив невтішні прогнози "слуга народу".

"І це зараз не страшилки, це те, з чим ми зіштовхнемося найближчим часом, тому що людям більше нічого буде їсти", - додав він.

Раніше УНІАН повідомляв, що понад 50% експертів вважають імовірним запровадження в Україні надзвичайного стану для боротьби з COVID-19. Результати відповідного опитування на онлайн-конференції представив політичний аналітик Фонду “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва Андрій Сухарина.

Згідно з результатами опитування, високою є також ймовірність неплатоспроможності України та оголошення дефолту за зовнішніми зобов’язаннями, а також масових мітингів та протестів – так вважають 42% респондентів.