Лідер фракції «Наша Україна» Роман БЕЗСМЕРТНИЙ здивований намаганням політиків під час круглого столу змінити документ, який був узгоджений раніше.

Як передає кореспондент УНІАН, про це лідер фракції “Наша Україна” заявив в ході обговорення проекту Універсалу національної єдності.

Він підкреслив, що представники від всіх політичних сил цей документ погодили, а зараз лідери фракцій починають вносити інші пропозиції.

Відео дня

«Цей документ перепрацьовувати концептуально не має ніякої необхідності. Тобто зараз ідеться про деталі і «жучки», в яких кожний політик сховав свою нечисту силу», - сказав він.

Як приклад, він наголосив на тому, що «Наша Україна» завжди виступала за приєднання України до НАТО, і наголосив: «Ми від цієї позиції не відійдемо – хочуть цього комуністи, чи ні».

Водночас, під час обговорення один з лідерів Партії регіонів Микола АЗАРОВ запропонував взяти півгодинну перерву на доопрацювання проекту Універсалу. Він зазначив, що суперечливі позиції в результаті цього будуть зняті: «Ми їх зробимо такими, що вони ні в кого не викликатимуть заперечень», - сказав М.АЗАРОВ.

У свою чергу, лідер Партії регіонів Віктор ЯНУКОВИЧ підтримав цю пропозицію.