Наша Україна ще думає, чи голосувати їй за ЯнуковичаЛідер фракції «Наша Україна» Роман БЕЗСМЕРТНИЙ на засіданні фракції, що відбулося сьогодні вранці, проінформував її членів про переговори, які відбулися нинішньої ночі, у Президента України і про прийняті рішення.

Про це повідомила УНІАН керівник інформаційного департаменту блоку «Наша Україна» Тетяна МОКРІДІ.

«Засідання фракції пройшло в режимі інформування про події вчорашнього дня», - сказала вона.

Відео дня

Відповідаючи на запитання УНІАН, чи обговорювалася позиція фракції по голосуванню за кандидатуру лідера Партії регіонів Віктора ЯНУКОВИЧА на посаду прем`єр-міністра України, Т.МОКРІДІ сказала, що рішення з цього питання не приймалося і не ставилося на голосування.

Крім того, в інтерв`ю журналістам Т.МОКРІДІ зазначила, що на засіданні члени фракції «Наша Україна» не обговорювали питання про входження в коаліцію.

Вона також додала, що «Наша Україна» ратифікувала Універсал національної єдності, оскільки підтримує стратегічний курс Президента як у зовнішній, так і у внутрішній політиці ».

Як повідомляв УНІАН, після багатогодинних консультацій сьогодні о 2 годині ночі Президент України Віктор ЮЩЕНКО повідомив про те, що він, спікер парламенту Олександр МОРОЗ, прем`єр-міністр Юрій ЄХАНУРОВ і лідери фракцій Партії регіонів В.ЯНУКОВИЧ і блоку «Наша Україна» Р.БЕЗСМЕРТНИЙ парафували текст Універсалу національної єдності.

В.ЮЩЕНКО також повідомив про свій намір внести кандидатуру В.ЯНУКОВИЧА на посаду прем`єр-міністра до парламенту, що й зробив сьогодні вранці.

Офіційне підписання Універсалу національної єдності також очікується сьогодні.