Активісти стверджують, що перешкоджали

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, до Усатівського відділення Біляївського відділу поліції в неділю, 12 березня, звернувся 27-річний помічник депутата Одеської облради з заявою про те, що в селі Алтестове він дістав тілесні ушкодження голови у вигляді черепно-мозкової травми та інші.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 (хуліганство) КК України. Зараз тривають слідчі дії, обставини події встановлюються.

Читайте такожПарасюк пояснив, чому влаштував бійку у Раді з "Опоблоком" (відео)

Відео дня

Як уточнили УНІАН в обласній організації «Опозиційного блоку», напад стався 12 березня в селі Алтестове Біляївського району.

«Група радикалів одеського Автомайдану напала на групу волонтерів, які роздавали інформаційні листівки про діяльність депутата облради від «Опозиційного блоку» Віталія Саутенкова і листівки з привітанням жінок із 8 Березня», - повідомили в організації.

Відзначається, що активісти відібрали у волонтерів пакети з інформаційними матеріалами, а також побили помічника депутата Одеської обласної ради, голову Теплодарської парторганізації зазначеної політичної сили Юрія Пирогова.

В організації стверджують, що серед нападників був керівник місцевого Автомайдану Євген Резвушкін, який нібито передав Пирогову погрози, адресовані депутату Верховної Ради Миколі Скорику (Опозиційний блок).

«Юрій Пирогов госпіталізований з численними гематомами та травмами голови. Складено заяву до правоохоронних органів», - повідомили в організації.

У прес-службі Одеського Автомайдану заявили, що в Алтестовому представники «Опозиційного блоку» роздавали від імені Саутенкова, зокрема, агітки, зміст яких веде «до розгойдування ситуації». Зокрема, у листівках нібито містився текст про святкування 9 Травня тощо.

При цьому в Одеському Автомайдані не коментують інформацію про застосування фізичної сили до Пирогова.