Партія регіонів почала позбавлятися від тих, хто долучився в 2006-2007 роках.

Саме так в інтерв`ю «Главреду» пояснив виключення з Партії регіонів мера Сімферополя Геннадія Бабенка і глави Ради Міністрів АРК Віктора Плакіди народний депутат України і член президії кримського відділення Партії регіонів Олександр Черноморов. 

«Рішення кримського відділення Партії регіонів про виключення Геннадія Бабенка і Віктора Плакіди було продиктоване тим, що ці особи не виконували рішення партійної організації.

Відео дня

Зараз почався процес очищення Партії регіонів від тих осіб, які «примазалися» до неї під час виборів 2006 і 2007 років. В результаті склалася ситуація, що партія зобов`язана брати на себе гріхи всіх тих, хто під прикриттям партійності просто втілює в життя свої особисті корисливі інтереси.

Думаю, у Партії регіонів почався процес очищення, він йтиме в усіх областях. Якщо хтось є гідним представником влади, то його треба захищати, а якщо наш представник не гідний, то від нього треба позбавлятися, а з боку вказувати на його помилки. Тільки тоді люди нас зрозуміють», - розповів «Главреду» Олександр Черноморов.

Повністю інтерв`ю Олександра Черноморова читайте тут