Сесію Київради із обговорення бюджету-2009 треба проводити негайно. Так вважає один із лідерів блоку Віталія Кличка у Київраді, голова Української селянської демократичної партії Дмитро Андрієвський.

 «Представники адміністрації Черновецького зробили все можливе для зриву серйозного професійного обговорення проекту бюджету-2009. Події останнього пленарного засідання довели: столичний бюджет та Програма соціально-економічного розвитку нереальні; основне навантаження «економісти» Черновецького покладають на киян, малий та середній бізнес. До конструктивного діалогу з представниками київських підприємців влада виявилася неготовою. Дії ж опозиції були спрямовані на захист столичного малого та середнього бізнесу», - наголосив депутат.

 На думку Андрієвського, інтенсивну роботу щодо складання реального бюджету, його обговорення та прийняття відкладати на 26 лютого не можна.

Відео дня

«Вважаю, що пленарне засідання Київради із обговорення бюджету-2009 треба проводити вже завтра. Ми будемо вимагати реальних цифр, що базуються на реальних економічних показниках. Кожен день затримки тільки поглиблює кризову ситуацію», - підкреслив політик.