Партія регіонів має намір відкривати юридичні консультації для громадян, житло яких сьогодні незаконно відключають від теплопостачання.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні в Донецьку під час семінару «Захист законних прав громадян у сфері комунальних послуг» народний депутат, голова Донецької обласної організації Партії регіонів Борис КОЛЕСНІКОВ.

Він пояснив, що коли в країні від теплопостачання відключають цілі міста, цим грубо порушується закон «Про теплопостачання України» і закон «Про національну безпеку України». Тому в період опалювального сезону відключення населення від тепла є незаконним.

Відео дня

Б.КОЛЕСНІКОВ заявив про намір через місцеві організації Партії регіонів створити юридичні консультації для громадян, чиї права в цьому плані було порушено.

«Сьогодні нам через партійні організації за допомогою місцевих рад необхідно знайти механізм захисту наших громадян шляхом, як кажуть, застосування законів, - сказав народний депутат. - Для цього у всіх відділеннях партії ми плануємо відкрити юридичні консультації, прямі лінії, які допомагатимуть громадянам оформити судові позови».

Б.КОЛЕСНІКОВ відзначив, що Партія регіонів на місцях контролюватиме і забезпечуватиме механізм реалізації судових рішень.