Прем’єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО не коментує запропоновані Президентом України Віктора ЮЩЕНКА варіанти виходу з політичної кризи, зокрема, щодо переформатування коаліції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила сьогодні журналістам в Києві, відповідаючи на запитання журналістів.

«Я займаюся справами, я займаюся антикризовими програмами, і не займаюся політичними інтригами – це компетенція інших людей», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 8 квітня Президент України Віктор ЮЩЕНКО вкотре заявив, що коаліція після свого створення не сформувала уряд і не призначила прем’єр-міністра у відведені Основним Законом терміни.

При цьому він бачить три варіанти виходу з політичної кризи.

Так, В.ЮЩЕНКО вважає, що чинна коаліція може зібрати 226 підписів народних депутатів і таким чином підтвердити своє існування згідно з вимогами Конституції. Після цього ця коаліція має прийняти рішення про призначення нового прем’єр-міністра та уряду.

Другим варіантом В.ЮЩЕНКО назвав переформатування коаліції.

«Я не виключаю можливості переформатування коаліції, мова йде про приєднання до коаліції або комуністів, або Партії регіонів. Можливо, це малоймовірно, але я кажу про кроки, які передбачає Конституція», - сказав Президент.

За його словами, якщо події розвиватимуться ні за першим, ні за другим сценарієм, залишається лише один вихід – оголошення дострокових парламентських виборів.