Політрада Партії регіонів прийняла рішення достроково позбавити повноважень 7 депутатів Кіровоградської міської ради.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції у Кіровограді повідомив народний депутат, куратор області від Партії регіонів Сергій ЛАРІН.

«Повноваження цих депутатів припинено у зв’язку з неподанням ними особисто заяв про вступ до фракції у Кіровоградській міськраді», - заявив С.ЛАРІН.

Відео дня

За його словами, припинено депутатські повноваження Юрія ШАРОВА, Григорія ДРОКА, Сергія ХІЛЬЧЕНКА, Олега ЛУНГУЛА, Вікторії КАСЬЯНОВОЇ, Віктора КУХАРЕНКА та Олега ГНИБІДЕНКА. Водночас, політрада вирішила виключити вказаних осіб з партії.

Як заявив на прес-конференції заступник голови Партії регіонів Володимир ЯЦУБА, партія прийняла політичне рішення, а «юридично нехай цим займаються суди та інші (виборчі комісії - УНІАН)».

В.ЯЦУБА наголосив, що процес очищення у лавах Партії регіонів триватиме. «Будемо вивчати ситуацію в районних організаціях, наводити порядок, виключати пристосуванців», - підкреслив він.

У Кіровоградській міській раді 5-го скликання працюють 75 депутатів, які представляють фракції БЮТ (32 особи), «Наша Україна» (9), Партії регіонів (10), Ліберальної партії України (6), Народної партії (5), КПУ (5), СПУ (5). Троє позафракційних.