Активісти партії «Молода Україна» заявляють про провокацію, вчинену проти них невідомими особами під час пікетування Верховної Ради.

Після завершення акції, група людей з 5-ти чоловік відібрала у одного з пікетувальників футболку з символікою партії.  Потім один з зловмисників дав коротке інтерв’ю одному з телеканалів, в якому, зокрема, заявив про те, що брав особисту участь в пікеті за гроші.

«Молода Україна» висловлює своє обурення діями політичних опонентів, і вважає подібні провокації неприпустими. 

Відео дня

«Ця невідома людина не є членом партії, і ми застерігаємо телеканал від розповсюдження недостовірної інформації», - зазначають активісти партії.

За їх словами, «Молода Україна” розпочала збір підписів за відміну депутатської недоторканності та активно виступає проти політичного рейдерства.  Очевидно, комусь такі прояви нашої активності стали «кісткою в горлі». Саме тому зловмисники обрали шлях дрібних провокацій».

Як повідомлялось раніше,  24 липня політична партія «Молода Україна» провела пікетування Верховної Ради з вимогами позбавити народних депутатів статусу недоторканності та притягнути до відповідальності депутата від «Народної самооборони» Кирила Кулікова, якого активісти партії звинувачують у використанні депутатського мандата для прикриття рейдерського нападу на будівництво по вул.Гончара, 17-23.