2 жовтня відбудеться презентація найбільшого в Україні дистриб’юторського центру вантажної техніки Scania. В рамках презентації пройде прес-конференція за участю перших осіб компанії Scania: президента компанії Scania CV AB Лейфа ОСТЛІНГА, генерального директора «Сканія Україна» Озкана БАРМОРО та комерційного директора «Сканія Україна» Андрія ДАЛЛАКЯНА.

Для компанії Scania розвиток сервісної мережі - один з приорітетних напрямків діяльності. Саме тому щороку відбувається розширення сервісної мережі, збільшується спектр сервісних послуг та покращується якість обслуговування в тому числі завдяки сертифікації сервісних станцій згідно стандартів Scania DOS. Дистриб’юторський центр відкриє президент компанії Scania CV AB Л.ОСТЛІНГ. Церемонію також відвідає Посол Швеції в Україні Стефан ГУЛЛГРЕН та представники Київської обласної державної адміністрації.

Інтегрований дистриб’юторський центр розташований на 50-му кілометрі міжнародної траси E-40. Комплекс включає дилерський центр «Київ-Скан», офіс дистриб’ютора ТОВ “Сканія Україна», лізингову компанію «Сканія Кредит Україна», центральний склад запчастин, виставковий стенд автомобілів та автобусів, національний навчальний центр для механіків і водіїв. Інтегрований центр є серцем комплексної системи продажу та обслуговування транспортних засобів виробництва компанії Scania в Україні.

Відео дня

Сервісний центр знаходиться поблизу перетину міжнародних транспортних та вантажних коридорів, неподалік від Києва, що забезпечує максимальну зручність для клієнтів. Загальна площа центру становить 3,5 гектари, з яких під основні приміщення відведено 4720 кв. м. На виставковому стенді, де клієнти мають змогу випробувати запропоновану техніку, представлено найкращі зразки вантажівок та автобусів Scania. Сервісний центр розраховано на одночасне обслуговування 25 автомобілів.

Презентація відбудеться за адресою: 50-й км траси Київ-Житомир (смт Калинівка Макарівський район Київської області).

Початок прес-конференції – о 14.30. Необхідна акредитація.

О 12:30 відправлятиметься автобус зі ст. метро “Житомирська”.

З питань акредитації звертайтеся до PR-менеджера агентства Cohn&Wolfe Роксолани АВРАМЕНКО, roksolana.avramenko@cohnwolfe.com.ua, (044) 278-56-20, (067) 245-19-15.

Scania є одним із світових лідерів серед виробників вантажівок і автобусів важкого класу, а також морських і промислових двигунів. Крім продуктів, Scania пропонує послуги з сервісу та фінансування і, таким чином, забезпечує своїх клієнтів вже готовими комплексними транспортними рішеннями. Маючи штат з 32 000 працівників, Scania представлена майже в 100 країнах світу. Дослідження і розвиток компанії зосереджено в Швеції, виробничі потужності знаходяться як в Європі, так  і Латинській Америці.

Компанія Scania представлена в Україні з 1993 мережею сервісних центрів у обласних центрах та транспортних вузлах – Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Львові, Сарнах, Одесі та Кіровограді. Станом на 2009-й рік 4 станції сертифіковано відповідно до DOS стандартів: «Проскан» (Київ), Донбас-Скан-Сервіс (Донецьк), Дніпро-Скан-Cервіс (Дніпропетровськ) та СарниСкан (Сарни). В найближчих планах компанії - створення call-центру Scania Assistance в Україні для СНГ, будівництво нових сервісних станцій у Західній Україні та Криму,