Народний депутат України, член Народно-патріотичного об`єднання "За демократію і справедливість" Геннадій ЗАДИРКО має намір балотуватися на пост мера міста Миколаїв.

Як повідомили УНІАН у прес-службі об`єднання «За демократію і справедливість», про це він заявив сьогодні під час прес-конференції в Миколаєві.

Г.ЗАДИРКО нагадав, що 1 жовтня в Миколаєві з`явилися 32 біг-борди з його заявою «Іду на Ви». Він зазначив, що своїм висуненням на пост мера Миколаєва «оголошує війну корупції, бездіяльності та лобізму чиновників». Г.ЗАДИРКО упевнений, що у разі його обрання на пост міського голови він, на відміну від діючої влади міста, зможе реалізувати свою програму і навести лад у житлово-комунальному господарстві, транспортній сфері, у виплаті заробітної плати, містобудуванні, землевідведенні тощо.

Відео дня

Він пообіцяв, що представить свою виборчу програму відразу після початку передвиборчої кампанії. «Я можу абсолютно відповідально заявити, що після виборів 30 травня 2010 року в міській раді буде представлена фракція з достатньо великою кількістю людей. Робоча назва фракції - «Фракція Геннадія Задирка «За кращий Миколаїв», - сказав він. Г.ЗАДИРКО упевнений, що цю фракцію очікує успіх, і вона не допустить таких зловживань і такої корупції, які зараз є в міській раді.

Він зазначив, що на даний момент відбувається формування його команди, і запросив усіх людей, які готові відстоювати інтереси міста, приєднається до нього.

Як повідомляв УНІАН, чергові вибори у місцеві органи влади призначені Верховною Радою України на 30 травня 2010 року.