На думку заступника голови Адміністрації Президента  Ганни Герман висловлювання прем’єр-міністра Росії  Володимира Путіна щодо применшення ролі  України у перемозі  в Великій Вітчизняній війні не потребують коментарів з боку вишніх посадових осіб країни.

Про це вона сказала в інтерв’ю  «5 каналу».

«Висловлювання Володимира Путіна було настільки красномовним, що я думаю, що його коментувати не треба. Всі все зрозуміли. Я думаю Володимир Володимирович  теж зрозумів. Буває таке, що зірветься якесь гостре слово. Треба дуже добре думати чи реагувати на це, чи робити з цього проблему»,  - вважає заступник голови Адміністрації Президента.

Відео дня

Герман переконана, що  Україна має думати про майбутнє міждержавних відносин з Росією, а не відгавкуватись на невдалі вислови російського прем’єра:  «Взагалі бути сильною країною, для того щоб с тобою говорили так як з сильним. Коли ти слабший, роби все, щоб стати сильнішим, а не піддавайся на такі речі, коли ти будеш дуже не в виграшній ситуації, думай про майбутнє. Це дуже просто - відгавкнутись на чужу невдалу фразу. Я думаю, що прем’єр Росії зрозумів багато з відповіді українських ветеранів Великої Вітчизняної війни. Я думаю, Путін любить Україну».