Лише за один рік Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ перетворив державу на джерело корупції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції заявив заступник голови партії «Батьківщина», колишній віце-прем‘єр-міністр у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорій НЕМИРЯ.

За його словами, «чим більше В.ЯНУКОВИЧ говорить про боротьбу з корупцією, тим більше корупції в Україні. Лише за один рік перебування при владі Віктор Федорович перетворив державу на джерело корупції».

Відео дня

За словами Г.НЕМИРІ, свідченням цього служить і той факт, що В.ЯНУКОВИЧ відкликав пакет антикорупційних законів, який був позитивно схвалений Організацією економічного співробітництва і розвитку та передбачав серед іншого один з найважливіших антикорупційних заходів - декларування не лише доходів, а й видатків як політиків та державних службовців, так і членів їхніх родин.

«Президент В.ЯНУКОВИЧ, який на кожному кроці декларує боротьбу з корупцією, відкликав цей закон. Це є свідченням того, що Президент не має жодного наміру боротися з корупцією», - додав він.

Г.НЕМИРЯ також підкреслив, що усі міжнародні рейтинги за 2010 рік засвідчили погіршення інвестиційного клімату та зростання корупції в Україні.