Комуністи впевнені, що можлива перемога Партії регіонів на майбутніх парламентських виборах «буде найгіршим, що чекає Україну».

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в Донецьку заявив народний депутат, перший секретар Донецького обкому Компартії України Микола КРАВЧЕНКО.

«Виходячи з політичної та економічної ситуації в країні, виходячи з того, яким чином і на користь кого проводяться реформи, перемога Партії регіонів на парламентських виборах буде найгіршим, що чекає Україну», - сказав народний депутат.

Відео дня

Він висловив сподівання, що люди підтримають кандидатів у депутати від КПУ і не допустять фальсифікацій на виборах.

«Компартія хотіла б перемогти, і ми робимо все можливе, щоб перемогти. Можливо, якщо не самим, то в складі з іншими партіями лівого руху, хоча його й немає, - сказав М.КРАВЧЕНКО. - Сьогодні на лівому крилі немає партій, окрім комуністів, які могли б потужно протистояти Партії регіонів на виборах. Якщо тільки народ цього захоче».

За його словами, «врешті-решт, ми не зможемо вирішити цю проблему, якщо люди або продадуть свій голос, або братимуть участь у фальсифікаціях, або не прийдуть голосувати, тоді Партія регіонів повністю переможе і сяде на трон, як годиться».

«Вибір за народом. Ми робимо все можливе, щоб народ зрозумів: далі терпіти не можна, потрібно міняти орієнтири», - заявив М.КРАВЧЕНКО.

Він також зазначив, що КПУ підтримує пропорційну систему виборів. Депутат вважає, що тільки «у зв`язку з тими проблемами, які виникли у правлячої партії, їм і потрібна «мажоритарка».