Ігора Добжанського звинувачують у антисемітизмі, admvol.at.ua

Про це йдеться у зверненні народних депутатів України, які зараз балотуються до ВР за списком партії “УДАР”, до Генерального прокурора України та голови Адміністрації Президента України Сергія Льовочкіна.
У зверненні йдеться про численні скарги від жителів міста, представників малого і середнього бізнесу, які скаржаться на тиск місцевого керівника, його вимоги вивісити на своїх підприємствах прапори ПР. Люди жаліються, що їх викликають у робочий час до райадміністрації, де погрожують розправитися за неправильне голосування вже після 29 жовтня і вимагають відмовитися від своїх політичних вподобань на користь ПР.
«Його висловлювання, зокрема, про те, що “ж...и розікрали країну ” підпадають відразу під кілька статей кримінального кодексу» - йдеться у заяві.
Також разом із зверненням представники партії передали до відповідних установ факти, в тому числі і аудіодокази тиску на виборців і антисемітських ксенофобських висловлювань чиновника, який відверто бахвалиться своєю безкарністю, покровительством керівництва області, намагаючись таким чином залякати співрозмовників та примусити їх підтримувати партію влади.
В зверненні “УДАР” просить відповідні структури розібратися у ситуації, і в разі підтвердження фактів притягти голову Волочиської районної адміністрації до відповідальності, а на час розслідування відсторонити його від посади як людину, що порушує виборче законодавство та Конституцію України.