Міліція зайнялася розслідуванням / Фото: Думская

Про це УНІАН повідомили в головному управлінні МВС України в Одеській області.

Зокрема, о 13.18 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на розі вулиць Гайдара і Терешкової були чутні постріли.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Малинівського райвідділу міліції, яка встановила, що між громадянами виникла бійка, в ході якої постраждали двоє людей. Одному чоловіку було завдано тілесних ушкоджень, другий був травмований внаслідок пострілу, орієнтовно, зі зброї травматичної дії. Обох постраждалих було госпіталізовано.

Відео дня

Один із них дістав поранення в обличчя.

На акції протесту пролилася кров / Фото: Думская

За «гарячими слідами» співробітники міліції затримали двох підозрюваних у скоєнні протиправних дій. За цим фактом проводиться перевірка.

Як уточнили в управлінні, НП сталася біля будівлі апеляційного суду, де проходить мітинг підприємців ринку «Куяльник», які виступають на підтримку й проти голови однойменного кооперативу Євгена Хайкіна. Акція протесту тут почалася близько 12.00.

Є.Хайкіна затримано 22 березня за підозрою в шахрайстві. Кримінальне провадження проводиться за попередньою класифікацією ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство в особливо великих розмірах). Затримання проводилося згідно з ухвалою Приморського районного суду Одеси, який 23 березня ухвалив випустити Є.Хайкіна СІЗО під заставу в 340 тис. гривень.

Як пояснили УНІАН підприємці, які виступили на захист Є.Хайкіна, для них названа сума завелика.