Юрий Вербицкий / comments.ua

Як передає кореспондент УНІАН, прощання з Вербицьким відбудеться у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці на проспекті Червоної Калини, 70. Об 11.00 у храмі відправлять службу Божу, а о 12.00 розпочнеться чин похорону та прощання.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради, поховають Вербицького на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №67.

Раніше міськрада повідомляла, що Вербицького поховають на Сихівському кладовищі.

Відео дня

Читайте такожУ Києві біля Софії відбувся молебень пам’яті загиблих активістів Євромайдану

Як повідомляв УНІАН, 22 січня тіло львівського активіста Вербицького було знайдено у лісі неподалік від села Гнідин Бориспільського району Київської області.

Вербицького разом із громадським діячем Ігорем Луценком було викрадено 21 січня з Олександрівської лікарні, куди Луценко привіз Вербицького після поранення у сутичках на вул. Грушевського. Двох активістів викрали 10 невідомих молодиків, завезли за місто, катували та допитували, а потім нарізно кинули у лісі на морозі. Луценку з перебитою ногою вдалося доповзти до того місця, де йому змогли надати допомогу.

Слідчим відділенням Бориспільського міськвідділом ГУ МВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (вбивство) Кримінального кодексу України.