Фірташ домовився із британцями

Коментуючи результати зустрічі, Фірташ зазначив, що вона була дуже корисною і конструктивною. «Великобританія висловила принципову готовність подати підтримку українському бізнесу, а також сприяти досягненню стабільності і зростанню української промисловості», – цитують Фірташа в прес-службі Федерації роботодавців України (ФРУ).

Як наголошується, сторони також обговорили питання надання Великобританією політичної і економічної підтримки Україні услід за формуванням нового українського уряду.

Читайте такожЄС може надати Україні перший транш фіндопомоги вже в березні

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Рада ЄС на рівні міністрів закордонних справ 20 лютого вирішила запровадити адресні санкції щодо українських чиновників, причетних до насильства, як -от: візові обмеження, заморожування фінансових активів та ембарго на поставки зброї до України, яка може бути використана для придушення протестів. Крім того, активісти Євромайдану закликали Євросоюз і США запровадити адресні санкції щодо оточення Януковича і окремих великих бізнесменів, що підтримують його. У числі останніх називалося прізвище і Дмитра Фірташа.