Як передає кореспондент УНІАН, про це Парубій сказав під час брифінгу стосовно рішення РНБО від 1 березня щодо невідкладних заходів для забезпечення національної безпеки, суверенітету та територіальної цілісності України.

Він нагадав, що третім пунктом рішення передбачено: «Міністерству оборони України організувати і провести навчальні збори з військовозобов'язаними в необхідних обсягах у час і строки, визначені Генеральним штабом Збройних Сил України».

Читайте такожРНБО приводить армію у повну боєготовність

Відео дня

«Тобто, мобілізаційні пункти, воєнкомати викликають тих людей, тих військовозобов’язаних, які зараз необхідні для Міністерства оборони України», - сказав Парубій.

Він закликав усіх військовозобов’язаних, яких викликають, прибути у визначений час й у визначені місця, куди їх запрошують з воєнкоматів.

«Нам потрібне єдине військо. Ми вважаємо, що дисципліна і скоординованість дій зараз вкрай важлива і необхідна для того, щоб у цей непростий для нашої держави час ми могли діяти скоординовано, злагоджено», - сказав секретар РНБО і додав, що на даному етапі це один із принципових моментів.