У

Як передає кореспондент УНІАН, про це Яценюк сказав під час брифінгу.

Він відзначив, що парламент, зокрема, визначив, що на території Автономної Республіки Крим діють виключно Конституція України і закони України.

«Це означає, що будь-хто, хто приймає рішення і виконує ці рішення на території автономії, повинні здійснювати це виключно в межах законодавства України», - сказав прем’єр-міністр.

Відео дня

Читайте такожМіноборони: Українські військовослужбовці у Криму залишаються вірними українському народові

Також, додав Яценюк, парламент ухвалив рішення про необхідність забезпечення Збройним Силам до фінансування для формування обороноздатності Збройних Сил.

Окремо Яценюк зазначив, що розпочато перевірки стану Збройних Сил і правоохоронної системи України. «Протягом останніх чотирьох років, як проти правоохоронної системи, так і проти спеціальних служб і Міністерства оборони України, усіх військових формувань здійснювалася цілеспрямована диверсія по підриву обороноздатності держави. Цим буде займатися Військова прокуратура і Генеральна прокуратура України», - сказав Яценюк і додав, що, незважаючи на таку підривну діяльність і катастрофічну ситуацію з державними фінансами, уряд знайшов можливість для фінансового забезпечення на цей «дуже складний період» ЗСУ.