Невідомі нікого не пускають у маєток Пшонки / 4ubuk.blogspot.se

У колишні маєтки можновладців невідомі зі зброєю не пускають навіть самооборону. Кремезні хлопці у масках та камуфляжі представляються представниками "Правого сектору", однак не пускають до розкішних будинків нікого, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Наприклад, усередині маєтку екс-генпрокурора Віктора Пшонки патрулюють люди у камуфляжі та зі зброєю. Вони представляються представниками "Правого сектору", проте всередину не пускають навіть самооборону, поводяться з гостями дуже зухвало та навіть активно вивозять речі з будівель. Знімальна група "Грошей" стала свідком того, як з двору екс-генпрокурора Пшонки виїхала машина і швидко зникла у невідомому напрямку.

Читайте такожУ Межигір'я через мародерство перестали пускати людейУ самообороні свою причетність до мародерства відкидають.

"Багато людей, які називають себе самообороною, які, насправді, не мають стосунку до самооборони, захоплюють приміщення. Типу, передають їх громаді міста. Насправді, до передання громаді міста буває розграбування, і це все спихається на сотні самооборони", - жаліється сотник 31-ї сотні самооборони Валерій Білик.

Невідомі крадії під виглядом самооборони почали вдиратися і до осель звичайних людей. Так, нещодавно невідомі увірвалися до приватних будинків на Оболонській набережній та почали вантажити в машини майно жителів. На тривожний сигнал виїхала охорона, проте молодики у камуфляжі легко роззброїли її.

Де вони тепер, невідомо, як і те, чи обмежаться вони двома-трьома будинками. Інтернет вибухає безліччю оголошень про участь майданівців у пограбуванні маєтків. Під час підготовки сюжету до журналістів "Грошей" надійшло 17 повідомлень про захоплені і пограбовані невідомо ким будинки чиновників, бізнесменів та політиків.

Ані міліція, ані загони самооборони не здатні контролювати в повному обсязі ситуацію, що склалася.