Держдума РФ розгляне питання про приєднання Криму після референдуму / rodina.ru

Держдума не розглядатиме питання про спрощений порядок приєднання до Росії нових територій після того, як в Україні пройде референдум про статус Криму, й після того, як рішення прийме керівництво РФ, заявив глава думського комітету у справах СНД Леонід Слуцький, повідомляє РИА Новости.

Раніше один з авторів законопроекту про спрощений порядок приєднання територій до Російської Федерації, лідер "Справедливої Росії" Сергій Миронов заявив, що Держдума вже наступного тижня може розглянути законопроект.

Читайте такожВлада Криму нелегітимна і приймає рішення «під дулами кулеметів» - Турчинов

Відео дня

"Держдума розгляне будь-які законопроекти на цю тему, коли пройде референдум і коли на цю тему визначиться керівництво РФ", - заявив Слуцький.

Раніше РИА Новости повідомляли, що Держдума РФ визначить дату розгляду закону про приєднання Криму 10 березня. Про це повідомив заступник голови профільного думського комітету з конституційного законодавства і держбудівництва Дмитро Вяткін.

Читайте такожУ Держдумі зареєстровано законопроект про анексію Криму

Відповідаючи на питання, коли законопроект буде розглянуто на засіданні палати, Вяткін сказав: "Це вирішить Рада Думи в понеділок".

Нагадаємо, референдум в Криму заплановано на 16 березня.