REUTERS

Так, за даними прикордонників, з боку російських агресорів продовжується блокування паромної переправи «Крим». Всього в пункті пропуску перебувають до 100 озброєних військовослужбовців Росії та 50 осіб так званої «самооборони».

Читайте такожТурчинов має надію, що Захід допоможе побороти агресора

Застосовуючи фізичну силу, вони унеможливлюють здійснення належного прикордонного та інших видів контролю.

Відео дня

Минулої доби у пункті пропуску «Крим» російські військові сприяли прориву через кордон фактично двох армійських колон, поінформували у Держприкордонслужбі.

«Вони відтіснили представників усіх контрольних служб, а за деякий час спочатку через кордон прорвалося 15 автомобілів «КаМАз» без номерів, серед яких також був один паливозаправник та машина зв’язку. Невдовзі у такий самий спосіб російські військові пропустили ще 10 «КаМАзів», 6 «Уралів» та карету швидкої допомоги», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожУ Путіна сподіваються, що нової "холодної війни" не буде

Крім того, техніка та матеріальні засоби доставляються десантними кораблями Чорноморського флоту Росії. В бухті «Казача» з двох кораблів вивантажили спочатку 18 вантажних автомобілів «Урал» та «КаМАз» з продовольством, а згодом 17 автомобілів «КаМАз» та 1 БТР, поінформували у прикордонній службі України.