НТВ

Посольство України в РФ з'ясовує достовірність інформації російських ЗМІ про затримання 25 громадян за підготовку терактів на території Росії.

"Ми отримали цю інформацію з російських ЗМІ. Офіційного підтвердження з боку російських органів влади ми не маємо. Ситуація з'ясовується", - сказав УНІАН співробітник української дипломатичної місії в Москві.

Відео дня

Читайте також"5 канал" не пустили до Росії, знімальна група досі не виходить на зв'язок

Раніше стало відомо, що російський телеканал НТВ повідомив, що на території РФ затримані 25 громадян України за підозрою в підготовці терактів. Про це пише LB.ua.

"За даними спецслужб, теракти готувалися в період з 14 по 16 березня в семи регіонах - Ростовській, Волгоградській, Тверській, Орловській, Білгородській областях і республіках Калмикія і Татарстан. Всі затримані, 25 осіб, серед яких троє активістів «Правого сектора», вже підтвердили отримання інструкцій від представників СБУ", - йдеться в сюжеті.

Серед завдань затриманих нібито була фотозйомка місць дислокації та пересування військової техніки збройних сил Росії в прикордонних регіонах, а також встановлення контактів з російськими радикальними структурами.

Читайте такожЗірку "антимайдану" Топаза посадили під цілодобовий домашній арешт

Повідомляється, що наразі відносно затриманих проводиться дізнання і попереднє слідство.

Телеканал показав кадри з затриманими, зазначивши, що в його розпорядженні вони "виявилися".

Відео НТВ