Царьов здійснив візит у Миколаїв / Преступности.нет

Коли нардеп Царьов вийшов зі свого автомобіля і попрямував до входу в лікарню, до нього з кількома активістами підійшов Янцен і запитав його: «Навіщо ти сюди приїхав?».Царьов приїхав провідати у Лікарні швидкої медичної допомоги прихильників Путіна, постраждалих під час знесення наметового містечка біля пам'ятника Героям-ольшанцам. Напередодні, під час прямого ефіру в програмі Шустер LIVE один з лідерів Народного ополчення Миколаєва Олександр Янцен пообіцяв проросійському нардепу Царьову показати гнів народу, якщо той приїде до Миколаєва, повідомляє Преступности.нет.

Після цього почалася словесна суперечка, на яку відреагував Царьов і став кричати на Янцена, використовуючи при цьому ненормативну лексику. Потім Янцен вдарив кандидата по обличчю, і почалися бійки, в ході яких Олег Царьов сам розштовхував своїх охоронців і ліз у бійку.

Читайте такожЦарьов задекларував понад 234 мільйонів гривень доходу за 2013 рікВ цей час інші миколаївці кидали яйця і картоплю в Царьова, забруднивши йому весь костюм.

Відео дня

Начальник прес-служби Миколаївського обласного управління охорони здоров'я Юрій Багрянцев звернувся до всіх з проханням залишити територію лікарні, де лікуються люди, адже це не місце для з'ясування стосунків. Мітингувальники і журналісти просили Царьова задовольнити це прохання, однак, нардеп, проігнорувавши її, намагався на свою камеру прокоментувати ситуацію, що це «фашисти» не дають йому приїхати на "свою землю".

Читайте такожЗ Партії регіонів виключили Тігіпко, Царьова і БойкоЧитайте такожЛюди тим часом скандували: «Царьов - фашист!», «Геть з України!», «Чемодан - вокзал - Росія!».

Після всього Царьов вийшов з головних воріт лікарні в супроводі охоронців, під'їхав автомобіль, він в нього сів і втік, проїхавши на червоне світло світлофора. Перед цим хтось із активістів на прощання облив нардепа водою.