REUTERS

На блокпостах Слов’янська в Донецькій області “мирні” сепаратисти встановили протитанкові керовані ракетні комплекси “Фагот”, повідомили УНІАН в Управлінні преси та інформації Міністерства оборони України.

Як зазначається в повідомленні, сепаратисти погрожують місцевому населенню Слов’янська підірвати всі приміщення, на яких розміщено Герб України, під час штурму військовослужбовцями Збройних Сил України та іншими силовиками, які проводять антитерористичну операцію.

Читайте такожТерористи мінують адмінбудівлі у Слов'янську - МВС

Відео дня

Основні дороги в місті контролюються сепаратистами. Вони перевіряють не лише документи, а й мобільні телефони (фото та відео). Люди налякані, школи, дитсадочки та магазини не працюють. Очевидці кажуть, що навіть повалені стовпи електромереж. На блокпостах сепаратисти встановили протитанкові керовані ракетні комплекси “Фагот”.

У Слов’янську з’явилися кримські казаки.

Читайте такожНа околиці Слов'янська йде бій - Тимчук

За інформацією Управління преси та інформації Міністерства оборони України, протитанкові керовані ракетні комплекси “Фагот” призначені для боротьби з броньованими цілями, руйнування укриттів і знищення вогневих засобів і точок противника, вертольотів, що низько летять, на відстані до 2 км.