REUTERS

У м. Дебальцеве Донецької області на блокпосту терористи не пропускають в місто машини з продуктами.

Про це УНІАН повідомили сьогодні в департаменті з питань внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

У повідомленні наголошується, що члени самопроголошеної «Донецької народної республіки» перешкоджають життєзабезпеченню населених пунктів - у Дебальцевому за межею міста на блокпосту вони не пропускають в місто машини підприємців з продуктами харчування.

Відео дня

Читайте такожТерористи не дозволили вивезти хворих дітей з Краматорська - ЗМІ

В ОДА також підкреслили, що в цілому ситуація в області залишається напруженою. Незважаючи на заходи по деескалації конфлікту, що вживаються владою, повного припинення стрілянини в регіоні не сталося: окремі спалахи насильства зафіксовані в Краматорську, Червоному Лимані, Слов'янську, Слов'янському районі.

У Слов'янську часткове припинення вогню не сприяло поновленню життєдіяльності міста: відсутнє електро- і водопостачання, не працюють магазини.

Читайте такожУ Слов'янську організована роздрібна торгівля продуктами з машин

У Шахтарському районі наступило відносне затишшя в населених пунктах на кордоні з Росією. Представники місцевих органів влади намагаються скористатися перервою в проведенні бойових дій для відновлення життєзабезпечення сіл і селищ: у Дмитрівку і Степанівку завозяться продукти першої необхідності, тривають роботи з відновлення електропостачання у Степанівці.