REUTERS

Про це йдеться в заяві Асоціації міст України, яка є в розпорядженні УНІАН.

"Сьогодні до Асоціації міст України надійшла інформація про викрадення Курахівського міського голови Сергія Сажка разом з депутатом міської ради Едуардом Авраменком", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що місце перебування зниклих наразі невідоме.

Відео дня

"Асоціація як представник 556 територіальних громад вкрай занепокоєна непоодинокими випадками фізичного тиску та викрадень керівників органів місцевого самоврядування представниками незаконних збройних формувань", - заявляють в організації.

Читайте такожВ Сєвєродонецьку терористи викрали 5 міліціонерівВ АМУ попросили силовиків вжити термінових заходів, аби звільнити Курахівського міського голову та інших керівників органів місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей.

"Звертаємося до керівництва Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України та інших державних силових структур з наполегливим проханням в рамках АТО вжити термінових заходів для звільнення Курахівського міського голови та інших керівників органів місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей", - закликали в АМУ.