Арестович розповів, як Захід відреагував на удари по критичній інфраструктурі

Там сприймають це болісно.

Західні політики дуже гостро відреагували на удари російських військ по критичній інфраструктурі України.

Про це розповів радник офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним на YouTube. 

"Рамштайн-5" відбувся не дарма. Захід дуже нервово відреагував на удар по ТЕЦ. Там удари по цивільній інфраструктурі напередодні зими сприймають болісно. Тому вони хочуть це припинити", - сказав Арестович.

За його словами, припинити це можна трьома способами.

"Захистити, надати економічний пакет, а також зробити так, щоб назавжди відобразити бажання стріляти по цивільній інфраструктурі. На цьому ми особливо зосередимося", - зазначив радник офісу президента.

Як повідомляв УНІАН, 11 вересня під час повітряної тривоги в декількох областях пролунали вибухи. В результаті російських атак були повністю знеструмлені Харківська та Донецька області, частково - Запорізька, Дніпропетровська та Сумська.

У Сумській, Дніпропетровській та Полтавській областях вдалося повністю відновити електропостачання.

Пізніше стало відомо, що російські загарбники завдали удар по Харківській ТЕЦ. У багатьох районах міста зникло світло і вода. У мережі повідомляли, що в Харкові зупинилося метро.

Голова Харківської обласної Військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про загибель працівника підприємства. На іншому об'єкті в Чугуївському районі чоловік отримав вибухову травму.

Вас також можуть зацікавити новини: