Рятувальники працюють на місці удару / фото ДСНС

Внаслідок удару по інфраструктурному об'єкту Харкова загинула щонайменше одна людина.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Внаслідок ударів по критичній інфраструктурі Харкова загинув чоловік - працівник підприємства. Рятувальники продовжують пошукові роботи", - зазначив він.

Відео дня

Крім того, на іншому об'єкті в Чугуївському районі медики екстреної допомоги госпіталізували 35-річного чоловіка - працівник отримав вибухову травму.

Заступник начальника Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області Анатолій Торяник в коментарі Суспільному повідомив, що ще одного працівника Харківської ТЕЦ розшукують. 

"За інформацією персоналу, в приміщенні по якому влучила ракета, перебували двоє чергових. Одного відшукали мертвим. Іншого продовжуємо шукати", - сказав він.

У ДСНС повідомляють, що ситуація залишається контрольованою. 

"Окремі регіони сходу сьогодні піддалися масованим обстрілам з боку окупантів. В результаті чого відбулося відключення об'єктів енергопостачання та знеструмлено ряд населених пунктів. До місця подій направлено рятувальників ДСНС з метою ліквідації наслідків аварій, спричинених цією ворожою атакою, а також залучено фахівців військово-цивільних адміністрацій, комунальні та аварійні служби", - йдеться у Telegram-каналі служби.

Також Синєгубов повідомив, що енергетики продовжують відновлювати електропостачання в населених пунктах області.

"Зміїв, Лозова вже з електрикою. Роботи тривають", - відзначив він у Telegram.

Як повідомляв УНІАН, сьгодні після атаки РФ було повністю знеструмлено Харківську й Донецьку області, частково – Запорізьку, Дніпропетровську та Сумську.

Вас також можуть зацікавити новини: